Friday 5 April 2013

Mida kauem ma siin UK´s elan, seda rohkem ma näen kui vaimselt haiged siin väga paljud inimesed ikka on. Ajab vahel lausa hulluks!
Vähe sellest, et invaliide palju ringi liigub- pean silmas siin vaimselt alaarenenud persoone, kes eneseid kontrollida ei suuda ja ühistranspordis põetajaga sõites teisi ebamugavasse olukorda panevad; on iga teine inimene (enamasti naisterahvad) tähelepanu hoor.
Vaatluse all on nende riietumise koos kogu oma võlts nahavärvist, ripsmetest kuni tissideni välja. Vaadates siin igasugu dokumentaale, tuleb välja, et naisterahvad igas vanuses, arvavad, et meestele see võltsing meeldib. Ka arvavad nad, et kui nad on nagu nad on oma naturaalse juuste värvi ja kõige muuga, siis nad ei meeldi teistele. Et nad tunnevad end naturaalsena olles alasti ja haavatavatena. Paneb mõtlema, et kust tekkib ja tuleb neil selline arusaam? Kasvatatakse neid sellistena üles? Et kõik tuleb üle võlli keerata, et silma jääda? Nad ainult naeravad selle peale, kui keegi neile öelda julgeb, et see rõve on. Nende arvates on glamuurne see, mis meie jaoks on pornostaari välimus. Ja kui sa neile seda ütled, et see nii välja näeb, siis vaidlevad nad sellele tulihingeliselt vastu.
Oleksin omal ajal ikka psühholoogiat õppima pidanud minema- oleks nüüd töö olemas. Saaks neid vaeseid vaimselt haigeid ja endast madalal arvamusel olevaid briti naisi ehk kuidagigi aidata. :D

No comments:

Post a Comment